dinsdag 6 augustus 2013

Hollandse groetjes

Afgelopen week nog een leuk Holands kaartje gemaakt. De stempel van het kaasmeisje heb ik al heeeeel lang in huis, maar er kwam maar niet genoeg inspiratie om het ergens toe te passen. Ik was al wel geruime tijd Hollands papier, lintjes en labeltjes aan het verzamelen. Eindelijk ging ik aan de slag en zie hieronder het resultaat:

Hollandse groetjes...voor jou.

Het rode papier met die witte stippen is een 'proefstukje' behang. Dat heb ik ooit eens meegenomen uit een bouwmarkt. Het blauw-witte papier en de stempel heb ik gekocht op de KreaDoe 2011.
Het blauw-witte bloemetje linksboven, is een stukje stof van een of ander jampotje. Tenslotte komt het labeltje uit een stansvel met allerlei Hollandse printjes. Net zoals deze die ik hier heb gebruikt.

Aan de binnenkant zie je het kaasmeisje helemaal. 
Op het witte papier kan ik een mooie boodschap schrijven voor de ontvanger.


Follow my blog with Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Het is zo mooi en lief gemaakt!
  De kleurtjes passen op en top bij elkaar.
  Geniet van de zomerdagen,
  lieve groetjes, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief! Dank je voor je berichtje! Nee, ik begin volgende week met 'slaaptherapie'. 6 weken lang iedere week een uur therapie met een slaaptherapeute, een werkboek voor thuis.. ben benieuwd! Dus nog steeds moe en futloos ;) Maar zo af en toe komt er nog iets uit mijn handen gelukkig! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart, zo zie je maar, komt altijd wel een keer uit de kast, soms meteen en soms duurt het jaren. Ik heb afgelopen week mallen gebruikt uit 2008, nog nooit gebruikt ... Crisis toch nog ergens goed voor :-) Ik gebruik mijn oude spullen, groeten Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart!! Lekker Hollands en zo met rood met witte stippen helemaal mijn smaak! :)
  Klein kunstwerkje.

  Fijne dag verder!

  Groetjes, Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je laat weten wat je er van vindt.