zaterdag 5 februari 2011

Vera de Muis

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Mindy. Hiervoor ben ik geinspireerd door Marja (dank je wel hoor!) Zoals je ziet heb ik op het kaartje een poezieplaatje geplakt van Vera de muis, ook altijd schattig.

Het nieuwe papier van Jack 'n Jill is echt geweldig. Dit heb ik woensdag jl. gekocht en ik vind het zo leuk. Mooie kleuren en dessings, echt super! Ik heb twee verschillende formaten kaartjes geknipt (de vorm op de kopieermachine verkleint) van verschillend dessing papier. Van beide heb ik alle zijkanten bewerkt met stempelinkt.

Door de beide kaartjes heb ik een splitpen gestoken, waardoor je makkelijk het voorste kaartje weg kunt draaien. Aan de achterkant van het kaartje een ophanglintje bevestigd. Op de achterste kaart heb ik lichtblauw papier geplakt, deze vorm is net zo groot als het voorste kaartje. Op het blauw kun je een felicitatie tekst schrijven.

Aan de onderkant van het kaartje heb ik een klein labeltje geplakt, bewerkt met fineliner en stempelinkt. Daarop een bloemetje geponst en ook gekleurd met stempelinkt. In het midden van het bloemetje een gouden glitterhartje geplakt.

4 opmerkingen:

 1. Mooi Corine.... Leuk om zo'n kaart te ontvangen!

  Groetjes en geniet van je zondag!
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Alma, dank voor je lieve reactie.
  Groetjes, Corine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dear Seren,
  Thanks for your compliment.
  Greetings, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je laat weten wat je er van vindt.