dinsdag 11 januari 2011

Hoera Sam is geboren

Voor mijn collega heb ik dit kaartje gemaakt. Hij is onlangs de trotse vader geworden van dochter Sam. Gefeliciteerd hoor!!
De basis van dit kaartje is wit papier. De voorkant heb ik ge-embosed, vervolgens voorzien van strook design papier en mooi lint.

Het wiegje (eigen ontwerp en al eens eerder gebuikt) heb ik geknipt uit roze vilt, de lijntjes van de gordijnen er op geborduurd (door de kaart heen, zo blijft het meteen goed zitten en is plakband overbodig) en het geheel afgemaakt met een strikje.

Het hartje heb ik als volgt gemaakt: eerst op de computer de tekst gemaakt en geprint op roze papier. Dit in de vorm van een hart geknipt, met een fineliner streepjes getrokken en de randen bewerkt met zilver inkt. Op het hart nog een klein bloemen knoopje bevestigd en tenslotte een mooi lintje aan de achterkant vastgeplakt.

4 opmerkingen:

 1. Tjonge wat een klus maar je hebt wel eer van je werk! Heel mooi gemaakt! Vast het mooiste kaartje wat de ouders van Sam zullen ontvangen!

  Lieve groet
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a gorgeous creation Corine!
  hugs
  kim x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Ammay,
  Dank je wel voor het lieve compliment. De jonge vader heeft mij inmiddels persoonlijk en middels een SMS bedankt voor het mooie kaartje.
  Liefs , Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dear Kim,
  Thanks for visit my Blog and thanks for you lovely words!
  Greetings, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je laat weten wat je er van vindt.